Apartmani u centru Sanskog Mosta

Apartmani u centru Sanskog Mosta

Posjetite Sanski Most i oduševite se. Učinite vaš odmor nezaboravnim i ostvarite jednostavnu i brzu rezervaciju apartmana u Sanskom Mostu. Nemojte previše čekati, rezervirajte apartman na vrijeme!

Možemo Vam ponuditi privatne sobe, odvojene apartmane, noćenje s doručkom, ručkom i večerom, velike spavaonice, kao i one manje – i to po vrlo povoljnim cijenama.

Naravno, u svaku od usluga uključeno je i korištenje besplatnog WiFi-ja, posteljine, ručnika, ormarića i još mnogo toga.

Swanky ima 9 zasebnih apartmana koji mogu ugostiti sveukupno i do 30 gostiju, a svaki je opremljen kabelskom televizijom, klimom, i privatnom kupaonicom. 

Smješten u samom centru grada, Swanky je san za posjetitelje te Vam pruža svaku moguću uslugu u pravom „swanky“ stilu, a naš predivan prostor idealno je mjesto za odmor, piće  i hranu nakon dana provedenog u istraživanju grada.

Uređeni i opremljeni apartmani za dnevni najam u najužem centru Sanskog Mosta. Idealno za samce, parove, familije, poslovne kolege te grupe. Ukoliko ste zainteresirani, pošaljite nam upit na mail ili nas nazovite, a mi ćemo vam ponuditi slobodne apartmane.

Adresa 17 VKB, preko puta srednjoškolskog centra.

Više informacija na 062 296 – 381.

KOMENTARI