Haris Dubica: “Lepota balkanska” ubija!

Haris Dubica: “Lepota balkanska” ubija!

Posljednjih nedelja nove godine, na youtubu, već milionski pregled imala je pjesma “Lepota balkanska” koju je uradio Denial Islamčević, poznatiji kao DJ Denial X.

U spotu se pored Deniala pojavljuju Mia Borisavljević i MC Sha. Pjesma je prešla i okean i mladi sa Balkana, koji žive u Australiji, već su je prihvatili i očekuje se da za koji dan pređe dva miliona klikova. Spot je rađen u Beogradu, a režiju potpisuje Haris Dubica iz Luzerna. Spot pjesme je emitovan na jednoj švicarskoj televiziji i svi producenti te televizije tipuju da će ona biti “vrući” hit 2013 godine.
“Denial je dao sebe u ovoj pjesmi i uspjeli smo da uradimo divan spot koji je već prihvaćen od publike. Pozivi za gostovanja su svakog dana, a sada je već sigurno da će ga vidjeti publika u Ljubljani, Klagenfurtu, Gracu, Salzburgu i diskotekama širom Njemačke i Švicarske.

Veliki broj klikova imaju i mladi iz BiH, odmah poslije Srbije, što je još jedan uspjeh ovog mladog DJ-a, rodom iz Sanskog Mosta. Mislim da je muzička groznica pod nazivom “Lepota balkanska” zahvatila mlade u Evropi”, bio je komentar Haris Dubice.

 

KOMENTARI