Kome treba reklama?

0

Prije nekoliko dana, meni posebno draga osoba je slavila rođendan. Kako postoje ljudi, događaji i datumi koji zaslužuju više od obične čestitke i poklona kupljenog na akciji “sniženo 20%”, podsjetih se da je sav reklamni prostor Sanskog Mosta uzurpiran i nagrđen izlizanim sloganima, prepoznatljivim isključivo po svojoj nemaštovitosti i jednoličnosti. Da li je takav i naš grad, naša Sana sanska sva? 

U našoj redakciji vlada tiho nadmetanje čija ideja i objava će imati najviše lajkova. Posebno se tome raduje tim zadužen za sve one priče o ljubavi prema voljenom gradu koje redovno dobivaju najviše pažnje, izazivaju najviše emocija i crtaju najšire osmijehe na licima svih onih Sanjana koji iskreno vole svoj grad, onih čija srca kucaju kao srce voljenog grada i za voljeni grad, za svoju Sanu sansku svu.

Fabular je novoosnovana agencija za oglašavanje. Nudi mogućnost objavljivanja reklama, oglasa i poziva koji su od značaja za Sanski Most i sve one koji u njemu žive. Jeftinije, a modernije i efikasnije od svih postojećih oglašivača – Fabular prikazuje otkucaje srca svoga grada i to je njegova osnovna namjena.

“Hoćeš li se udati za mene?”, “Mama, sretan ti rođendan”, “Moj tata, moj heroj”, “Igraj, Bosno!”
Gdje da odem, ako se tebi neću vratiti? Koga da volim, ako tebe neću voljeti? Fabular, otkucaji srca našeg grada.
Ako trebate reklamu na našem portalu  ili na LED ekranu kojeg ne možete ne vidjeti javite nam se na broj 062 679 100.


Share.

Leave A Reply