Predstavljamo: TERRA SANA d.o.o. Sanski Most

2

Terra Sana d.o.o. je firma osnovana od strane istoimenog Udruženja za ekonomski razvoj i zapošljavanje. Terra Sana d.o.o. kao mlada firma trenutno raspolaže sa tri poslovne jedinice:

–          Poljoprivredna apoteka,

–          Krovni i građevinski materijal,

–          Proizvodnja eteričnih ulja, otkup i obrada ljekovitog bilja i voća

Zapošljavamo 4 radnika, a u procesu smo zapošljavanja inženjerke prehrambene tehnologije. Naše primarno djelovanje je u sektoru poljoprivrede, te razvoj i poticanje preduzetničkog duha kod građana. Želimo da damo priliku građanima Sanskog Mosta i USK-a da svojim radom sami sebi stvore uvjete za život, tj. da se samozaposle i stvaraju novu vrijednost.

 

Poljoprivredna apoteka

Poljoprivredna apoteka TerraSana u svom programu nudi sve repromaterijale za poljoprivrednu proizvodnju. Naši kupci imaju na raspolaganju inženjera agronomije kao konsultanta. U ponudi imamo mineralna đjubriva, stočnu hranu, vrtni program, program za kućne ljubimce, dijelove za poljoprivredne mašine, gume, koncentrate, hemijska sredstva, poljoprivredne alate itd.

 

Krovni i gradjevinski materijal

Od marta 2013. godine proširili smo naš asortiman, te u prodaji imamo program limarske galanterije, lim crijep, folije, vijčanu robu, silikone, savjetovanje za krov, program fasadnih ljepila i boja, te stiropor. Kod nas možete poručiti krovni crijep i sve za krov!

 

Proizvodnja eteričnih ulja, otkup i obrada ljekovitog bilja i voća

Od aprila 2013. godine počinje sa radom i ova poslovna jedinice putem koje ćemo vršiti otkup svih vrsta ljekovitog bilja, plntažno uzgajanog, kao i samoniklog biljai plodova iz prirode. Ljekovito bilje će se koristiti za proizvodnju eteričnog ulja, a u toku je postavljanje linije za destilaciju.

 

Kartica Terra Sana

Kao što možete vidjeti, mi smo firma koja novu vrijednost dalje reinvestira u razvoj lokalnog preduzetništva, čime direktno utičemo na razvoj lokalne zajednice.

Za naše vjerne kupce pripremamo kartice TerraSana, putem kojih će ostvarivati popuste kod naših partnera na gorivo, računarsku opremu, pranje vozila, restoranske usluge, motelski smještaj i sl . Zato, budite sigurni da Vaše povjerenje cijenimo i nagrađujemo!

 

Dragi naši, posjetite i našu FB stranicu: http://www.facebook.com/TerraSanaDoo.

 

Za svaku informaciju možete nas kontaktirati:

 

Tel/Fax: 037/687 731

Mobitel: 061 720 980

E-mail: doo@terrasana.com.baShare.

2 komentara

Leave A Reply