instant fap

10 najbizarnijih bića na svijetu

10 najbizarnijih bića na svijetu

Najbizarnije živo biće na svijetu je definitivno Kirbi Roy, čovjek koji može da podnese najjači udarac u prepone.

Svojim izgledom ili ponašanjem ljudi, ali i životinje, privlače pažnju javnosti na različite načine

Ovo je 10 najbizarnijih živih bića na svijetu:

1. Najjači udarac u prepone

Najbizarnije živo biće na svijetu je definitivno Kirbi Roy, čovjek koji može da podnese najjači udarac u prepone. Stručnjak za borbe je tražio pomoć od američkog gladijatora da ga udari u međunožje na mokroj podlozi. Bez obzira na jačinu udarca, Kirbi je zadržao istu pozu.

2. Najduže dlake iz ušiju

Trgovac mješovitom robom Radhakant Baijpai (80) puštao je dlake iz ušiju godinama i one su sada duge 13,2 cm. Odbija da ih ošiša i smatra ih znakom sreće.

“Žena je uvijek od mene tražila da ih ošišam ,ali kada je zvanično potvrđeno od Ginisa da su najduže na svijetu, dozvolila mi je da ih zadržim jer predstavljaju vrstu ponosa” , rekao je.

3. Tijelo sa najviše pirsinga

Elaine Jackson (47) ima skoro 7.000 pirsinga na i u svom tijelu. Ova Brazilka nikada ne skida, skoro tri kilograma teške, pirsinge kada ide na spavanje i tvrdi da je ne povređuju.

4. Najduži jezik

Dvadesetejdnogodišnja Chanelle Tapper iz Kalifornije ima jezik dužine iPhonea. Njen jezik je dug 9,75 cm, što je dva puta više od normalne veličine.

5. Žena koja je imala najviše plasitičih operacija

Cindy Jackson (57) je imala više operacija grudi i bora nego iko na svijetu. Sa namjerom da zadrži mladalački izgled, bišva pop pjevačica je otišla pod nož 52 puta od 1987. godine, a na to je potrošila 71,2 hiljada eura.

6. Najveći magarac

Romulus je naveći magarac na svijetu. Visok je preko metar i 60 cm. Spasili su ga njegovi vlasnici kada su ga vidjeli na oglasu za zveijri na Kraiglistu. Živi u Teksasu.

7. Najduži penis

John Falcon (41) ima penis dužine 20,3 cm kada je u opuštenom stanju, a 34,2 cm kada je u erekciji što je dva puta veće od prosječne veličine.

Postao je poznat 2012. godine nakon što je izazvao uzbunu na aerodormu u San Francisku kada su policajci primijetili izbočinu u njegovim pantalonama.

8. Najveće grudi

Annie Annie Hawkins Turner iz Georgije u SAD-u ima najveće grudi na svijetu. Obim grudi je preko 2,5 metra, a teške su skoro 50 kilograma. Dugo se stidila svojih grudi, ali vremenom je počela da ih pokazuje i da se slika za modne časopise.

9. Najduže noge na svijetu

Svjetlana Pankratova (41) zvanično ima najduže noge na svijetu. Noge ove Ruskinje su duge oko 1,3 metra što je prosječna visina jednog osmogodišnjaka. Igrala je košarku na Virginia univerzitetu u SAD-u i bila nepobjediva.

10. Najtetoviraniji stanovnici planete

Tom Leppard (78) i Isobel Varley (76) imaju najistetoviranije tijelo na svetu. Tom, poznati pod imenom Sky Lepard, svoje tijelo je istetovirao dezenom leopardovog krzna.
Izobel je prvu tetovažu – pticu na desnom ramenu, istetovirala u 40. godini. Danas joj je 93 posto tijela prekriveno tetovažama.

KOMENTARI