instant fap

12 priča sa “Vikipedije” od kojih nećete moći da spavate

12 priča sa “Vikipedije” od kojih nećete moći da spavate

1. Slučaj “Taman Šud”

Prvog decembra 1948. godine, beživotno tijelo pronađeno je na plaži u australijskom gradu Adelejdu. Niko nije mogao da utvrdi identitet muškarca, kao ni uzrok smrti. Jedino što su istražitelji pronašli u njegovim pantalonama bila je cjeduljica sa natpisom “taman šud”, što na starom persijskom jeziku znači “gotovo.”

2. Čudovište iz Fletvuda

Trojica dječaka primjetili su da je nešto palo sa neba, i potrčali da vide o čemu se radi. Pronašli su stvorenje koje je ispuštalo “neku vrstu magle i zaglušujući zvuk”, kako su kasnije posvjedočili. Dječaci su nakon toga nekoliko nedjelja patili od povraćanja i grčenja cijelog tijela, pošto su tu maglu udahnuli.

3. Džojs Vinsent

Džojs je čitave tri godine sedila u fotelji svog stana, ispred televizora – mrtva! Prošlo je više od 1000 dana dok se neko nije sjetio da je poseti, otkrivši njene ostatke.

4. Skafizam

Reč “skafizam” označava možda i najbrutalniju smrt na svijetu. Žrtva je vezana između dvabroda, na silu nahranjena medom i mlijekom (što kasnije izaziva užasnu mučninu i povraćanje), i ispolivana istim. Ostavljena je tako razapeta da je insekti živu pojedu!

 

5. Sahranjivanje živih

Teško da ima mnogo jezivijih načina da se umre od ovog.

6. Kotard

Veoma rijetko oboljenje koje kod oboljelog izaziva uvjerenje da je mrtav ili da ne postoji.

 

7. Djeca sa potpuno crnim očima

“Ovo su navodno paranormalna stvorenja oličena u djeci svijetle puti, potpuno crnih očnih duplji, starosti između 6 i 16 godina, koja lutaju noću.” Istinito ili ne, jezivost je neosporna.

8. Tarare

Francuz koji je živio u 18. vijeku imao je apetit koji nikada nije mogao biti zasićen, koliko god da je jeo. Tarare je bio u stanju da pojede obrok za 15 ljudi, a jeo je i štenad, mačiće i ostale životinje. Najgori dio je što je optužen da je jeo leševe, i da je pojeo novorođenče.

9. UVB 76

Radio frekvencija koja emituje kratke, monotone zvuke na ruskom jeziku. Niko ne zna njeno značenje, niti odakle ti signali dopiru.

10. Bemdžamin Kajl

Ovaj Amerikanac pronađen je u Džordžiji 2004. godine. Nije znao ko je, odakle je, ni kako se tu našao. Policija nije pronašla nijednog rođaka niti člana njegove porodice, niti postoje podaci o njemu.

11. Ljudi sijenke

Čitav članak o ljudima koji vas posjećuju tokom noći.

12. Klintonov put

Najjeziviji put u SAD. preko 100 prijava paranormalnih pojava, mjesto obitavanja raznih satanističkih sekti, i plus – najduže vrijeme čekanja na semaforu. Savršen recept za strašnu priču.

 

 

Izvor Blic

KOMENTARI