instant fap

15 najčešćih muških stvari koje izluđuju žene

Žene bi vjerovatno mnogo toga dale u zamjenu za to da im neko objasni čudne muške navike. Ipak, čini se da malo ko može dati odgovore na njihova pitanja.

Predstavljamo vam 18 najčudnijih muških navika, koje izluđuju svaku ženu.

Misle da seks liječi sve

Žena nije raspoložena za seks, ako su joj se u tom trenutku nagomilali životni problemi. S druge strane, muškarci misle da će upravo u vođenju ljubavi pronaći riješenje za sve njih.

Opsjednutost grudima

To je samo jedan od djelova ženskog tjela. Zašto ih one onda toliko fasciniraju?

Kad su bolesni, ponašaju se kao bebe

Kada se muškarac razboli, ponaša se kao da provodi poslednje vrijeme na zemlji i smatra da je žena dužna da udovoljava svim njegovim prohtjevima.

Nikad ne priznaju da nisu u pravu?

Muškarci bi prije izabrali da uvjek budu u pravu, nego da su uvjek sretni

Nesposobni za više aktivnosti istovremeno

Žene kuvaju, čiste, pomažu djeci sa domaćim i vaspitavaju ih istovremeno, dok muškarci ne mogu da odgovore ni na jednostavno pitanje dok gledaju TV.

Oni imaju prijedlog za sve

Kada žena plače zbog svađe koju je imala na poslu, ona ne očekuje da joj muškarac predloži kako da mu smjesti otkaz. Zašto im teško pada da ih samo saslušaju?

Sljepi su za detalje

Bilo da ste potpuno skratili vašu dugu kosu, ili se podvrgli povećanju gornje usne, velika je verovatnoća da vaš muškarac neće primjetiti nikakvu promjenu na vama.

Mogu da spavaju uz bebin plač

Svaka žena će se razbuditi i zabrinuti ako čuje dečji plač, ali muškarci kao da nemaju sluha za to.

Nikad ne znaju kad nešto nije u redu

Kada žena kaže da je “sve u redu”, to znači da je sve što ih okružuje u takvom haosu, da nemaju ni vremena ni snage da to muškarcu objasne. Oni se, pak, zadovoljavaju i takvim odgovorom.

Majke smatraju sveticama

Malo muškaraca je spremno da pogleda istini u oči i prihvati činjenicu da majke nisu najsavršenija stvorenja na svijetu.

Češanje na javnom mjestu

Kada prsti muškarca na nekom javnom mestu završe “tamo dole”, svaka normalna žena će to nazvati odvratnim. Njima, međutim, u tome nema ničeg čudnog.

Prljava garderoba na podu

Prljavu garderobu u muškom životnom prostoru možete pronaći svuda, osim u korpi za prljav veš.

Hrkanje

Zašto muškarci kojima je više puta skrenuta pažnja da glasno hrču ne pronađu neku profesionalnu pomoć?

Video igrice

Žene igranje video igrica smatraju aktivnošću za decu. Međutim, momci bi rado do kraja života uživali u čarima kompjuterskih simulacija.

Misle da su bolji vozači

To što ste u stanju da pritišćete gas dok vas policija ne zaustavi, ne znači da ste bolji vozač.

Provode sate u kupatilu

Iako se čude ženama zbog toga što im je potrebno mnogo vremena za spremanje pred izlazak, muškarci su u stanju da se sređuju mnogo duže. Doduše, prava je misterija šta se tada dešava iza kupatilskih vrata.

Ostavljanje praznih činija i omota u frižideru

Popiju jogurt do samog kraja i onda ga vrate u frižider, ostave samo jedan zalogaj nečega, poklope činiju i vrate je u frižider – zašto?