instant fap

20 kandidata za „Zlatni glas Sanskog Mosta“

20 kandidata za „Zlatni glas Sanskog Mosta“

Za učešće na audiciji pjevača amatera narodne i zabavne muzike pod nazivom „Zlatni glas Sanskog Mosta“ vlada veliki interes kako u sanskoj, tako i u ostalim općinama USK. Naime, iako je do ovog muzičko zabavnog događaja u gradu na devet rijeka ostalo još mjesec dana, već se prijavilo 20 takmičara. Novi kandidati se svakodnevno prijavljuju a veliki broj zainteresiranih građana putem telefona želi saznati više informacija, te najavljuju i svoje učešće.
Pomenimo, audiciju „Zlatni glas Sanskog Mosta“ ponovo nakon sedam godina organizuje Radio Sana, a finalna večer će se održati u ćetvtak, 26. decembra, u Gradskoj dvorani.Takmičenje je namjennjeno onima koji žele da se oprobaju u svijetu muzike i pokažu svoj talenat kroz izvođenje starih i novih hitova, te scenskom nastupu, a samim tim izađu iz anonimnosti. Prijave su još u toku i mogu se izvršiti svaki dan na broj telefona 037/686-152.

Nakon prijavljivanja, za takmičare će biti organizovana audicija, nakon koje će biti odabrani oni najbolji koji će učestvovati na finalnoj večeri. Svi kandidati trebaju pripremiti svoju omiljenu pjesmu sa kojima će se predstaviti na audijici, a svoj hit će izvesti uz originalnu matricu. Audicija je svakako prilika za sve ljubitelje muzike, a pogotovo one koji vole da pjevaju, da se prijave na ovo takmičenje i pokažu svoj talenat, a ujedno se odlično zabave i osvoje vrijedne nagrade. Ovom prilikom još jednom pozivamo sve zainteresovane da se prijave na ovo takmičenje i budu dio velikog muzičko-zabavnog projekta u Sanskom Mostu.
Treba istaći, da će na finalnoj večeri u Gradskoj dvorani, pored samog takmičenja, biti organizovan i bogat kultorno – zabavni program. Svoj nastup su već potvrdili ćlanovi KUD-a „Sanski Biseri“, a očekuje se i nastup nekoliko interpretatora sevdaha i narodne muzike. Također, za „Zlatni glas Sanskog Mosta“ postoji i veliki inters sponzora,a organizaciju svojim donacijama je već pomogli nekoliko udruženja i firmi, a to su: ZZ „Agrisan“, „Sarajevo osiguranje“, RMU „Kamengrad“, Auto otpad „Kod Dede“ i banja „Sanska Ilidža“

KOMENTARI