instant fap
NaslovnicaLokalne temeSanski Most

BRAVO Jedni uz druge kad je najpotrebnije

BRAVO Jedni uz druge kad je najpotrebnije

U proteklih 15 dana na području Bosanskog Novog udruženje Centar “Fenix” iz Sanskog Mosta realizovao je podjelu poklon paketa za 82 domaćinstva

Koordinator projekta Emil Hotić je uz pomoc nas nekoliko volontera na terenu obezbjedio dostavu paketa na kucne adrese u domacinstva gdje zive starije osobe, viseclane porodice i osobe iz socijalnih kategorija.

Sadrzaji paketa su prehrambeni i higijenski proizvodi koje svakodnevno koriste domacinstva. Projekat je simbolicna podrska domacinstvima u vrijeme poskupljenja u onolikoj mjeri koliko je to Centar “Fenix” u ovom slucaju mogao obezbjediti zahvaljujuci njihovim saradnicima i donatorima.

Znacajan broj poklon paketa na isti nacin sa istom namjenom i sadrzajem je podjeljen i na podrucju nama susjedne opstini Kostajnica.

Ljudi su zaista bili zahvalni na ovoj podrsci a posebno je lijepo sto je predstavnik i koordinator Fenix Centra u ovom projektu bio Emil Hotic koji je rodom sa Urija iz naseg Bosanskog Novog.

Osim Emilu zahvaljujemo se svim donatorima i saradnicima a nadamo se da ce jos ovakvih te slicnih projekata biti u narednom vremenu i da ce saradnja se nastaviti.

Pise; Muhamed Hodzic

KOMENTARI