instant fap

5 laži o penisima koje nam i dalje serviraju

5 laži o penisima koje nam i dalje serviraju

JEDNA od najčešćih stvari o kojima se pričaju laži su penisi. Od mitova o veličini, do toga kako možemo prosuditi nečiju veličinu prema broju tenisice… Vrijeme je da se tome stane na kraj.

Laž broj 1: Broj cipele može reći puno

Može, ali samo o veličini muškog stopala. One bapske priče o tome da prema veličini stopala možemo predvidjeti veličinu penisa su baš to – bapske priče. Istraživanje iz 2002. jasno pokazuje da jedno nema previše veze s drugim.

Laž broj 2: Penis je kost koja se može slomiti

Tehnički, može se slomiti ali jako velik broj ljudi misli da se u sredini penisa nalazi kost koja će se slomiti ako smo pregrubi. Fraktura penisa je poprilično rijetka pojava – od 1924. godine prijavljeno je samo 1600 slučajeva.

Laž broj 3: Sperma je jako hranjiva

Nije, ali shvaćamo kako je muškarcima ovo zanimljiv argument. Istraživanja pokazuju da sjeme muškarca ima zanemarive količine nutrijenata, nutrijenata koje možemo dobiti iz voća, povrća i ostalih namirnica na koje nas se ne treba pretjerano nagovarati.

Laž broj 4: Veliki penis je uvijek bolji

Opsesija centimetrima je poprilično smiješna, a muškarci koji se hvale svojom veličinom nisu baš upoznati sa statistikom. Statistički gledano, žene koje vole penis srednje veličine su u većini, a postoji i velik broj onih koje jednostavno ne žele muškarca s velikim penisom. Razlog? Seks s pretjerano obdarenim muškarcem zna biti bolan, što većini žena ipak ne odgovara, ma što vam govorili u pornićima.

Laž broj 5: Kondom smanjuje osjećaj

Jedini osjećaj koji kondom smanjuje je osjećaj odgovornosti, sve ostalo su gluposti. Muškarci često nagovaraju žene na seks bez zaštite, a izlika da ne osjećaju ništa kad imaju kondom je poprilično infantilna. Kondomi nisu pamučni, oni su specijalno dizajnirani da osjećaj i dalje ostane prisutan.

KOMENTARI