instant fap

Adi Nalić sjajnim igrama skrenuo pažnju Sampdorije, Bordeauxa i Seville

Adi Nalić sjajnim igrama skrenuo pažnju Sampdorije, Bordeauxa i Seville

Bosanskohercegovački ofanzivac Adi Nalić (22) svojim dobrim nastupima u švedskom Malmea pobudio je interes nekoliko ozbiljnih evropskih klubova kao što su Sampdoria, Standard, Bordeaux i Sevilla.

Francuski mediji su potvrdili interesovanje Bordeuxa te ga predstavili kao veoma interesantnog ofanzivnog veznog zbog odlične tjelesne građe, fizičkih predispozicija, a pri tome tehnički potkovanog kreatora igre i njegove probojnosti.

Prestižni francuski portal Leerosportnews.com je prvi objavio interesovanje Bordeauxa za Nalića da bi jedan od najpoznatiji italijanskih novinara Nicolo Schira na svom Twitter profilu potvrdio i detaljnije objasnio njihovo interesovanje.

Fanpage Sampdorije je Nalića svojim navijačima čak predstavio na svom Instagram profilu, a ova vijest se brzo proširila u Italiji i Španiji te su sve stranice bliske klubu potvrdile interesovanje.

Povezuju ga i s ekipom Standard Liegea, dok je španski As objavio i već predstavio Nalića kao igrača Seville za narednu godinu.

Mladi ofanzivac je ranije za švedske medije dao izjavu kako je jedini fokus koji ima klub za koji nastupa, a to je Malmo.

Inače, Adi je rođen u švedskom Solvesborgu, a dolazi iz poznate sportske porodice Nalić iz Tuzle. Upravo je njegov otac Zlatan Nalić aktuelni trener bh. premijerligaša Tuzla Cityja.

U proteklom vremenu Nalić se često spominjao kao i potencijalni kandidat za reprezentaciju Bosne i Hercegovine budući da ima bh. korijene.

KOMENTARI