instant fap

Akcija svih otključanih kanala i video kluba produžava se do 30. septembra

Akcija svih otključanih kanala i video kluba produžava se do 30. septembra

Telemach je pripremio još jedno iznenađenje za svoje korisnike, te akciju u kojoj su otključali sve dodatne digitalne kanale i Video klub naslove sada produžavamo do 30. septembra.Svi postojeći i novi korisnici EON, D3 i Total TV platforme nastavljaju da uživaju uz sve digitalne kanale iz Telemach ponude, odnosno u više od 250 kanala, od kojih je preko 65 u HD rezoluciji do 30.9. Pored ovoga, tokom istog perioda, korisnicima je dostupan Video klub sa preko 16.000 popularnih naslova.

Ukoliko ste ljubitelj serijskog programa, pored postojećih domaćih i regionalnih hit serija kao što su: “Konak kod Hilmije”, “Žigosani u reketu” i “Ubice mog oca”. Među otključanim sadržajima moći ćete pratiti najtraženije i najgledanije serije: “Ballers”, “Obitelj pravednika”, “Igre prijestolja”, “Tudori”, “Tajni život mačaka”, “Milijarde” kao i ekskluzivne filmove i druge serije i dokumentarce prestižnih kanala i video platformi: HBO Premium, Cinestar TV Premiere HD, Pickbox Now, National Geographic +, Hopster i drugi. 

U velikom izboru HBO naslova možete uživati aktiviranjem ovog paketa putem portala MOJ Telemach, dok će ostali kanali biti automatski otključani.

“U našoj ponudi imamo najtraženije TV i Radio kanale, najveći broj kanala u HD rezoluciji, napredne funkcije kao što su TV unazad do 7 dana, TV na više uređaja i najveći Video Klub u zemlji. Nema kraja iznenađenjima. Uskoro još lijepih vijesti”, najavljuju iz Telemacha.

KOMENTARI