instant fap

Aldin Pašagić će zaigrati u Hrvatskoj Premijer ligi

Aldin Pašagić će zaigrati u Hrvatskoj Premijer ligi

Kad spojimo ljubav, ambicije i trud stvorili smo nešto veliko. Tako je Aldin Pašagić, od ljubavi ka rukometu stvorio njemu nešto ogromno.

Aldin je 1995 godište, rođen u Zenici. Kako bi upotpunio ljubav ka tom sportu 2010. godine počinje trenirat za rukometni klub Sana 7, iz Sanskog Mosta. Trener zadovoljan njegovom igrom stavio ga je u prvu postavu, na poziciji golmana.

Iskazao se kao veoma dobar, da bih 2012. godine zaigrao za reprezentaciju Unsko-sanskog kantona, gdje je zasluženo dobio titulu najboljeg golmana u svojoj kategoriji.

Po završetku srednje škole pristizale su ponude sa svih strana. Međutim Pašagić se odlučio za Bihać i tu je ostao 3 godine i poslije toga se vraća u klub Sana 7 i dobiva ponudu koja se ne može odbiti.

Nakon odlične forme Aldin dobiva poudu u RK “Spačva”

Spačva je inače ovogodišnje izdanje u Premijerligi okončala na vrlo dobroj šestoj poziciji s 12 osvojenih bodova. Izborili su igrači Josipa Mečića 6 pobjeda, a upisali isto toliko poraza.

Zahvaljujući negativnoj gol razlici izmaklo im je peto mjesto jer su ustvari na diobi te pozicije sa Sesvetama s jednakim brojem bodova, ali s porazom u međusobnom susretu dok to toliko željeno četvrto mjesto izmiče za samo jedan mali bod, a trenutno ga s 13 bodova drži Rudan Labin.

Za vrat pušu Zamet s bodom manje kao i Varaždin s dva boda zaostatka pa nas svakako očekuje zanimljivo nadmetanje u novoj 2019. godini.

KOMENTARI