Amar Badnjević postao kolega zaposlenima na Univerzitetu Apeiron

Homeinmedia danas

Amar Badnjević postao kolega zaposlenima na Univerzitetu Apeiron

Otišla si prerano. Zauvijek živiš u našim srcima

Amar Badnjević, zbog izuzetnih rezultata postignutih tokom studija, zalaganja, rada i učešća na projektima, konferencijama i kogresima, dobio je posao u IT sektoru Panevropskog univerziteta.

Student je treće godine studija na Fakultetu informacionih tehnologija, iz Sanskog Mosta je i kaže da nije očekivao šansu za posao ovako brzo. 

• Kada mi se ukazala prilika da budem dio radnog kolektiva Univerziteta „Apeiron“, znao sam da neću pogriješiti ako se pridružim istom. Da su prepoznati sav moj trud tokom studija, ali i volonterski rad na konferencijama i kongresima koje je Univerzitet organizovao, pokazalo se ponudom za posao u IT sektoru.

Pozicija na kojoj sam trenutno zaposlen je održavanje IT opreme i to mi omogućava sticanje iskustva u radu sa hardverom i informacionim sistemom Univerziteta.

Pored toga, aktivno radim na razvoju softvera potrebnog zaposlenima Univerziteta, što je odlična prilika za sticanje iskustva u programiranju, ali i komunikaciji sa ljudima drugih profesija.

Ono što me je posebno privuklo pored navedenog jeste obezbijeđeno prisustvo raznim edukativnim konferencijama i pohađanje kurseva koji mnogo doprinose izgradnji lične karijere u struci, istakao je Amar.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0