Amar Cerić na posudbi u Ljubiću

HomeLokalne temeSanski Most

Amar Cerić na posudbi u Ljubiću

CERIĆ Potpisao za Borac!

Mladi juniorski reprezentativac BiH Amar Cerić (19) u dogovoru sa FK Borac Banja Luka karijeru će nastaviti na posudbi u Ljubiću iz Prnjavora, koji se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske.

Talentovani napadač Cerić je prošlog ljeta potpisao za Borac, ali u Banjaluci nije dobio pravu priliku osim nastupa za juniore kluba.Prema dogovoru dva kluba Cerić će imati priliku da igra i napreduje u dobroj fudbalskoj sredini.

Cerić je za juniore Borca odigrao 19 utakmica te postigao 4 gola uz jednu asistenciju. Ugovor Cerića veže za Borac tri godine, tako da se očekuje brz povratak na Gradski stadion.Amar Cerić je rođen 17.02.2002.godine

.Cerić je prve nogometne korake napravio u omladonskim selekcijama NK Podgrmeč Sanski Most.Dobre igre i golovi ga dovode u juniore FK Rudar Prijedor s kojima je izborio plasman u juniorsku PL BiH., Za FK Borac Banja Luka ugovor je potpisao prošlog ljeta. Amar Cerić je odigrao pet utakmica za juniorsku reprezentaciju BiH i postigao jedan gol.

“Očekujem da što bolje stanem u ekipu i da u jesenjem dijelu ostvarim bolji uspjeh.Vjerujem da mladi tim sa dovoljno kvalitetnim radom i trudom može postići dobre rezultate koji ne bi trebali proći nezapaženo”-rekao je Cerić.

Osim Amara Cerića, u Ljubić su na “kaljenje” iz Borca stigli još Dejan Javorac, Branko Božić i Miloš Borovčanin.Bilo je dosta promjena u Borcu u ljetnoj pauzi te su mnogi igrači poslani na posudbe u druge klubove.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0