instant fap

Amra Silajdžić i Edin Džeko uživali na Jahorini

Amra Silajdžić i Edin Džeko uživali na Jahorini

Edin Džeko i Amra Silajdžić nekoliko dana zimskog odmora iskoristili su da zajedno provedu u Sarajevu. Napadač Manchester Cityja i bh. manekenka s adresom u Los Angelesu u nedjelju su uživali na Jahorini, a s njima su bili Amrina kćerka Sofija, Džekini sestra i zet Merima i Mirza Šoljanin, Senita Slipac – osnivač Fondacije ”Bosana” i još nekoliko prijatelja

– U posljednje vrijeme u Sarajevo dolazim na nekoliko dana. Uvijek neka frka. Već sutra letim ponovo za Ameriku. Na svu sreću navikla sam se na život u velikom gradu tako da mi sada nije problem Sarajevo obići za dan. Tako sam stigla i na Jahorinu i bilo je super, porodično okupljanje i druženje s prijateljima – govori Silajdžić za Dnevni avaz.

Osim što priznaje da uživa u Džekinom društvu, Amra nije željela mnogo komentirati njihovu ljubanu vezu.

– Nema potrebe da govorim o nama. Javnim poslom bavim se više od deset godina, ali neke pojedinosti jednostavno želimo sačuvati za sebe. Znam šta želim u životu i to je to –  kaže Amra.

Već sljedeće sedmice lijepa manekenka, koja je ostvarila nekoliko uloga u američkim filmovima i TV serijama, ponovo kreće na časove glume. Zatim slijede kastinzi za nove filmske uloge.

KOMENTARI