Anel Mušanović: I will follow you into the dark

Anel Mušanović:  I will follow you into the dark

Dobar dan divni ljudi. Vratio sam se. Možda je izgledao kao sam uzeo neku pauzu od bloga, fotografija i mode, ali to je sve bila velika priprema za proljeće i ljeto. Stvarno dugo nisam postavio ovdje, još od mog rođendana koji je bio u februaru.

Još uvijek ima kiše i vjetra, još uvijek je hladno – zato sam odlučio da se još malo držim tamnih boja poput crne. Za danas imam jedan jako kratak post, ali se nadam da će vam se svidjeti i dati vama ideju za neki vaš outfit.

Ja mnogo volim pruge i sve što je na pruge. Imam nekoliko majica na pruge i obožavam ih. Ovaj put u pitanju je košulja iz H&M-a koju sam dobio za svoj rođendan i koju mnogo volim. Elegantna je, ali u isto vrijeme može da bude i košulja koju ćete obući na neku kafu. Crno – bijele pruge su toliko lijepe i zabavne.

Ono što je iz H&M-a je i ova jakna, za koju nisam siguran koliko dobro možete vidjeti, ali na sebi ima bijele konce. Dobra stvar je ta što se konci ne skidaju i neće vam biti po ostatku odjeće.

Ove hlače iz Zare su spas za ovo vrijeme koje slijedi. Kada je hladno ali ipak završi sa toplinom. U njima vam neće biti vruće, udobne su i jako lijepe. Ja svoje uvijek zavrnem ispod kada ih nosim jer jednostavno volim kako to izgleda, ali ako vi ne volite da radite to, uvijek možete pronaći nešto što vama odgovara.

Patike koje sam kupio prošle godine, koje još uvijek volim i nosim su Vans-ice. Uzeo sam crne, a ove godine planiram da kupim još koji par u nekim otkačenim bojama. Udobne su i tako lijepo izgledaju uz svaki outfit koji obučete, pogotovo ove crne.
Znate da ja volim da upotpunim svoju kombinaciju s nekim lijepim dodatcima kao što su sat ili naočale. Ovaj put su u pitanju naočale s okruglim staklima koje su moje omiljene.

Toliko od mene za danas. Obećavam mnogo više postova u budućem periodu, mnogo više boja i mnogo više fotografija. Ukoliko želite suradnju ili imate neko pitanje pišite mi na e-mail.

Hvala vam što čitate i pratite moj blog. Zahvalan sam vam na tome. Pratite me naInstagramu. Uživajte u ovom divnom danu, a mi se čitamo nekad uskoro.

Anel.

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

KOMENTARI