instant fap

Angela Merkel mora u samoizolaciju

Angela Merkel mora u samoizolaciju

PREMA najnovijim podacima koje je objavio Worldometers, u svijetu je zbog koronavirusa preminula 13.591 osoba, a dosad su zabilježena 315.442 slučaja zaraze.

19:49 Španjolski operni pjevač Placido Domingo (79) objavio je danas da je zaražen koronavirusom dok se u njegovoj domovini broj oboljelih penje prema psihološkoj granici od 30.000. “Moja obitelj i ja smo izolirani, te ćemo tako ostati koliko god vremena medicinski bude potrebno. Svi smo trenutno dobro no ja kašljem i imam temperaturu zbog čega sam se odlučio testirati, a rezultat je bio pozitivan. Molim vas sve da budete ekstremno oprezni i da slijedite preporuke zdravstvene službe“, priopćio je putem Facebooka.

9:47 Ukupan broj osoba u Bosni i Hercegovini koje su zaražene koronavirusom povećan je danas na 125 nakon što je potvrđena zaraza kod još 31 osobe, objavio je ministar zdravstva Republike Srpske Alen Šeranić.

19:17 Još 394 osobe umrle su od koronavirusa u Španjolskoj u zadnja 24 sata, što je za 30 posto više u odnosu na prethodni dan. Do sada je ukupno u toj zemlji od pandemije koronavirusa preminulo 1720 ljudi. Premijer je najavio da će se izvanredno stanje produžiti na još dva tjedna.

19:09 U Sloveniji je umrla još jedna osoba zaražena koronavirusom, potvrdio je danas slovenski ministar zdravstva Tomaž Gantar. Radi se o 90-godišnjoj ženi, štićenici doma umirovljenika u gradiću Metlika, koja je osim zaraze koronavirusom imala i više drugih bolesti.

18:55 Njemačka kancelarka Angela Merkel mora u kućnu  izloaciju jer je bila u kontaktu s osobom koja je zaražena koronavirusom, kazao je glasnogovornik Angele Merkel.

index

KOMENTARI