instant fap

Anonimusi otkrili ko je ”natjerao” na samoubistvo djevojčicu sa Jutjuba

”Znamo ko si, znamo gdje živiš, mi ne opraštamo!”

Hakrska grupa “Anonimus” otkrila ko je postavio toples fotografije 15-godišnje amande Tod koja je zbog tih slika izvršila samoubistvo.

“Anonimusi” su otkrili identitet osobe koja je ucjenjivala i preko interneta maltretila 15-godišnju djevojčicu Amandu Tod, koja je zbog toga izvršila samoubistvo.

Amanda se objesila nekoliko nedjelja nakon što je na Jutjubu postavila snimak u kome je svoju životnu priču iznijela do detalja, ispisujući riječi na listovima papira koje je pokazivala kameri.

Ona je u snimku objasnila da je nepoznata osoba navela, kada je imala 12 godina, da pred kamerama pokaže grudi, nakon čega je ta fotografija objavljena na internetu.

“Anonimusi” tvrde da je fotografiju objavio jedan 32-godišnji Britanac i da su njegovi lični podaci, uključujući i adresu, sada poznati.

“Znamo ko si, znamo gdje živiš, znamo ko su ti prijatelji…Preuzmi odgovornost za svoje postupke…Mi ne zaboravljamo, mi ne opraštamo…”, poručili su Anonimusu u video poruci.

Nakon ove objave najveće hakerske grupe, može doći do “internet suđenja” i bezbjednost muškarca koji je ucjenjivao mlade djevojke je ugrožena.

(S media)

KOMENTARI