instant fap

Apel za pomoć našoj Mini

Apel za pomoć našoj Mini

Još jedna naša sugrađanka treba novčanu pomoć za liječenje. Naša Azemina, svima poznata kao Mina Sinanović iz sela Vrhpolje nadomak Sanskog Mosta, je u invalidskim kolicima od rođenja. 
Živi sama i hrabro se bori kroz život.

Naša Azemina je primjer kako čovjek ukoliko ima snagu volje i dovoljnu želju može prevazići sve prepreke koje nam sudbina odredi. Uvijek nasmijana i uvijek spremna uputiti lijepu riječ svojim komšijama, prijateljima i poznanicima. Sada, ova hrabra žena treba našu pomoć, pomoć svojih sugrađana, kako bi iz još jedne bitke u nizu izašla kao pobjednik. Azemini je uništena hrskavica u desnom kuku i trpi nesnošljive bolove, kako samo ona zna i umije

Probala je sve sto je mogla kao obični osiguranik, ali nažalost nerijetko je nailazila na zatvorena vrata. Potom odlazi u Banja Luku u privatnu kliniku na pregled, gdje joj saopštavaju da joj je hitno potrebna operacija kuka. 10.000 KM je potrebno Azemini da plati operaciju i rehabilitaciju nakon iste. Bezbroj puta smo dokazali da smo tu jedni za druge, pogotovo kada je ovakav vid pomoći u pitanju. 

140 305 00133293 80 je broj računa za uplate na području Bosne i Hercegovine, a u prilog je poslana i slika sa brojem žir računa ukoliko se neko iz inostranstva želi odazvati ovoj akciji. 

Pomozimo, svako koliko može, jer i naše malo, nekom znači puno. Našoj Mini će zasigurno značiti. 
Hvala svima koji će se na bilo koji način uključiti u ovu akciju. Hvala od srca!

KOMENTARI