instant fap

Apple s prvim danima proljeća predstavlja novi iPad

Apple s prvim danima proljeća predstavlja novi iPad

Za sada još uvijek nije sigurno hoće li se Appleov događaj planiran za mart dogoditi u novom Kampusu popularnom nazvanom “spaceship”, a ako se takve najave obistine, ne treba sumnjati da će to biti istinski spektakl.

A što se može očekivati od proljeća u Appleu? Sigurno je da će kompanija iz Cupertina predstaviti nove modele svojih iPad uređaja sa ekranom dijagonale 10,5 i 12,9 inča s novim A10X čipovima.

Ti će uređaji biti nositelji kvalitete za “vrhunske profesionalce”, dok će iPad s A9 čipom biti namijenjen za one s nešto manjim zahtjevima vezanim uz moć ovih tableta.

Uz iPad uređaje, svi očekuju i novitete na iPhone polju, iako se glavna zvijezda očekuje u septembru, nije nevažno da će mart donijeti crveno izdanje iPhone 7 uređaja, ali iPhone SE sa 128 GB prostora za pohranu.

Upravo je iPhone SE, premda to mnogima nije jasno, oduševio prodajnim rezultatima jer još uvijek postoji dovoljno ljudi koji vole moćan pametni telefon s manjom dijagonalom ekrana, stoga je Apple odlučio dodatno osnažiti ovu liniju svojih pametnih telefona.

Mnogi se, pak, nadaju kako bi Apple mogao iznenaditi i predstaviti novu liniju iMac uređaja, bez obzira što o tome nema apsolutno nikakvih konkretnih vijesti.

Tu je i mogućnost nadograđenog modela MacBook Retina prijenosnika dijagonale 12 inča, ali kao i kod iMaca, niko nema nikakvu “opipljivu” vijest.

Sve u svemu, glavne zvijezde proljeća iz Appleove majstorske radionice će biti novi iPad uređaji, kao i osvježeni iPhone 7 u crvenoj boji, iPhone SE s novim, većim kapacitetom.

Ko zna, možda iz Cupertina na kraju ponude i neko ekstremno izneđanje…

KOMENTARI