instant fap

Argentinski liječnik: Messi će pogoršati ozljedu ako zaigra u El Clasicu

Argentinski liječnik: Messi će pogoršati ozljedu ako zaigra u El Clasicu

Messi je u utorak odradio prvi trening s loptom, samo 11 dana uoči Clasica, a liječnik argentinske reprezentacije tvrdi da nije preostalo dovoljno vremena za potpuni oporavak

Lionel Messi je izvan pogona od 26. rujna i utakmice s Las Palmasom kada je ozlijedio ligamente lijevog koljena. Navijači Barcelone od tada žive u nadi da će njihova zvijezda biti potpuno spremna do 21. studenog kada se igra veliki španjolski derbi.

Messi je u utorak odradio prvi trening s loptom, samo 11 dana uoči Clasica, a liječnik argentinske reprezentacije Homero de Agostino tvrdi da nije preostalo dovoljno vremena za potpuni oporavak i da postoji velika opasnost da Messi pogorša ozljedu ako zaigra u protiv Reala.

“Rizik od pogoršanja ozljede je velik ako zaigra u El Clasicu. Mislim da ne može biti spreman za igru do tada. Trener se ne smije osloniti na tek oporavljenog igrača,” rekao je De Agostino.

Od utakmice s Las Palmasom je prošlo 46 dana, Messi je propustio devet susreta Barcelone, a bez njega će argentinska reprezentacija morati odraditi kvalifikacijske dvoboje za SP s Brazilom i Kolumbijom.

KOMENTARI