instant fap

Atrakcija na Sani: Vožnja čamcem sa društvom

Atrakcija na Sani: Vožnja čamcem sa društvom

Ukoliko postoji lokacija na kojoj se mogu doživjeti i osjetiti čari BiH i sve ono što je o krajiškoj krasotici ispričano i opisano, onda je zasigurno Sanski Most.

Prirodna idila, bajkoviti prizori i Sana u najljepšem izdanju. Vožnja čamcem dok posmatrate gradski most i krajolike koji će vas očarati svojom ljepotom.

Potrebno je doći i vidjeti, jer fotografije prenose samo dio ambijenta i atmosfere.

Na rijeci Sani, između gradskog i mašinskog mosta, odnedavno se može vidjeti za sanske prilike neobična lađa čiji je vlasnik Mensur Unkić. On kaže kako je ovo njegov pokušaj da obogati turističku ponudu grada na devet rijeka i turistima približi čari i ljepotu ovog dijela toka Sane.

Unkić, koji je i vlasnik ugostiteljskog objekta, kaže kako se radi o promotivnoj, ali i poslovnoj ideji koja je već naišla na dobar prijem i sve je veće interesovanje za vožnju i iznajmljivanje ove neobične lađe. 

Unkić kaže kako potencijalni korisnici, po pristupačnim cijenama mogu birati da ih on vozi ili da sami iznajme lađu na određeno vrijeme. U ponudu se, kako kaže, može ukalkulisati piće ili hrana, tako da ugođaj bude potpun.

KOMENTARI