instant fap

Atraktivna Diletta Leotta stiže u Hrvatsku, održat će sportska predavanja

Atraktivna Diletta Leotta stiže u Hrvatsku, održat će sportska predavanja

Inspirativna predavanja, edukativni paneli i sjajna atmosfera obilježit će prvo izdanje Sunset Sports Media Festivala u Zadru na kojem će najpoznatija gošća biti atraktivna Giulia Diletta Leotta.

Na festivalu će Diletta i ostale pozvane gošće Debola Adebanjo, Ughetta Ercolano, Alexa Vojvodić, Mirna Zidarić, Ivona Hemen, Zdenka Zrilić i Amanda Guerra još jednom dokazati kako svojim znanjem mogu ravnopravno stajati “rame uz rame” svojim muškim kolegama, sportskim stručnjacima, prenose Sportske novosti.

Ughetta Ercolano, potpredsjednica Content Southern Europe DAZN-a, globalne pretplatničke usluge za streaming videozapise sa sportskom pretplatom, koji od prošle godine po prvi put u historiji prenosi sve utakmice Serije A, održat će predavanje na temu “Future of Serie A”.

Kako se jedna od najprestižnijih svjetskih nogometnih organizacija uspjela izvući neokrznuta iz svojih najmračnijih trenutaka, i kako planiraju razvijati svoj daljnji rast u godinama koje dolaze, uz Ughettu, pričat će i Giulia Diletta Leotta, sportska novinarka koja od 2018. godine upravo za DAZN komentariše prijenose Serij A, a ranije je prezentovala utakmice Serije B na italijanskom Sky Sportu uz Gianlucu Di Marzia i Lucu Marchegianija.

Svojom posvećenošću reporterskom životu, koji je usko vezan za njenu drugu ljubav – sport, Diletta inspiriše mnoge žene, ali i ljude u svojoj okolini pa je često možemo vidjeti kako profesionalno, ali i vatreno izvještava s nogometnog terena.

A kako je to biti uspješna žena u sportskom ekosistemu i koje su to prepreke koje se moraju savladati na putu do vrha saznat će se na predavanju “Women in sports”.

KOMENTARI