Azil objavio da je neko u šumi ostavio četiri psa vezana za stablo

HomeVijestiRegion

Azil objavio da je neko u šumi ostavio četiri psa vezana za stablo

Pet namirnica kojima možete hraniti svog psa

Hrvatski azil Dumovec je na svojoj Facebook stranici objavio kako je neko u Zagrebu, u park-šumi Grmoščica, ostavio tri haskija i jednog njemačkog ovčara.

Pse, koji su bili vezani za stablo, pronašli su građani tokom šetnje šumom.

“Hvala građanima koji su se danas uključili u pomaganje ovim psima! Tri haskija i jedan njemački ovčar pronađeni su u park-šumi Grmoščica. Psi su bili zavezani za stablo. Pronašli su ih građani koji su šetali šumom”, napisao je Dumovec.

“Kada smo došli na mjesto događaja, utvrdili smo da su sva četiri psa ženke. Jedna haskica ima oko godinu dana, a druge dvije te njemačka ovčarka stare su oko dvije godine.

Budući da se posljednjih dana u Zagrebu pronalazi velik broj pasa zbog čega nam je karantena trenutno puna, dali smo sve od sebe kako bismo reorganizirali smještajne kapacitete na način da u skloništu napravimo mjesta za pronađene kujice”, dodaje. 

“Kad smo kujice dovezli u Dumovec, u veterinarskoj smo ih ambulanti pregledali. Jedna kujica ima površinsku ozljedu koju smo očistili i sanirali. Psi nemaju hrvatske mikročipove, a iz čipova koje imaju, na prvu ne možemo ući u trag vlasnicima” objavio je azil, piše Index.hr

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0