instant fap

Baletanke za fleksibilne, visoka peta za samouvjerene, platforma za romantične…

Baletanke za fleksibilne, visoka peta za samouvjerene, platforma za romantične…

Nema žene koja ima dovoljno pari cipela. Uvijek nam fali bar još jedan par. Svaka od nas ima omiljene cipele koje bi nosila uvijek. A da postoji veza između ženskog karaktera i modela cipela koje nose, otkrili su psiholozi

VISOKE POTPETICE ZA SAMOUVJERENE

Ako volite visoke potpetice, uživate da budete u centru pažnje, trudite se da uvijek i svuda budete primijećeni.

Psiholozi smatraju da ovakve cipele biraju žene koje su uvijek spremne na izazove, otvorene i izrazito ženstvene ili žene koje žele da sebi podignu sapouzdanje. Nose ih neobične i dopadljive osobe koje čeznu za pažnjom, a imaju snage da se izbore za ono što žele.

PLATFORMA ZA ROMANTIČNE

Žene koje vole platforme praktične su i romantične. Znaju šta žele i kako da stignu do cilja. Jednostavne su, samopouzdanje im je jača strana i snažne su u ljubavi. Sklone su oklijevanju i dvoumljenju, pa je važno da budu okružene pouzdanim osobama.

BALETANKE ZA FLEKSIBILNE

Žene koje vole da nose baletanke kod muškaraca izazivaju zaštitnički nagon. Smatraju da su im potrebne podrška i nježnost, vjerovatno zato što su ovakve žene u duši i dalje djeca. Predvidive su, a ponekad i dosadne. Sklone su pravljenju kompromisa, ljubazne su, pažljive i prijatne. Uglavnom su nježne i fleksibilne.

SPORTSKA OBUĆA ZA DRUŽELjUBIVE

Patike i drugu sportsku obuću biraju aktivne i druželjubive žene. Vole da su stalno u pokretu, a putovanja su im glavna opsesija. Trude se da uvijek budu okružene dragim ljudima koje istinski poštuju. Komunikativne su, otvorene, pozitivne, ali ponekad umiju da pokažu i dozu konzervativnosti.

BAJKERSKE ČIZME ZA EGOCENTRIČNE

Odmjerene, egocentrične i pomalo hladne djevojke biraju bajkerske, odnosno rokerske čizme. Iako su veoma samostalne, umiju da budu i prilično osjetljive. Ne prija im kad su ljudi grubi jer više od svega cijene harmonične međuljudske odnose.

CIPELE NA ŠNIR ZA PRONICLjIVE

Cipele inspirisane muškim modelima vole žene koje znaju šta žele i idu ka cilju bez obzira na tuđe mišljenje. Skrivaju osjećanja, pa su uglavnom uzdržane. Precizne su, pronicljive, ali i sklone depresiji.

PUNA PETA ZA POUZDANE

Žene koje vole i rado nose cipele sa širokom petom samouvjerene su, imaju čvrsto mišljenje i stavove, a odlučno ih zastupaju i brane. Pouzdane su i na njih drugi mogu da se oslone. Obuća sa ovakvom štiklom idealan je kompromis između ženstvenih visokih štikli i udobnih niskih peta. Stabilne su i udobne, pa u njima mogu da provedu cio dan.

KOMENTARI