instant fap

Balotelli popio alkoholnih pića u vrijednosti od 5.000 eura!

Fudbaler kluba Manchester City, Mario Balotelli postao je rekorder i izvan sportskih terena. Naime, tokom vikenda Balotelli je tulumario na Ibizi i platio najveći račun ikad.

Tad je Mario s društvom popio alkoholnih pića u vrijednosti od 5.000 eura, a račun je velikodušno sam platio.

Da se fudbaler dobro proveo svjedoči i poruka poznatog vlasnika lanca noćnih klubova u Evropi koji je na Twitteru napisao: “Luda noć sinoć na Ibizi sa Marijem Balotellijem. Njegov račun je bio najveći račun koji je iko ikad platio u klubu Lineker”, napisao je Wayne Lineker te je objavio i njihovu zajedničku sliku na Twitteru, prenosi Index.

Mladi, 21-godišnji sportaš se družio sa drugim poznatim osobama koje se trenutno nalaze na Ibizi, a prema pisanju britanskog tabloida Mirror, čini se kako fudbaler nije bio pretjerano opterećen činjenicom što bivša djevojka Raffaella Fico nosi njegovo dijete već je u subotu tulumario s nepoznatom plavušom za koju britanski mediji otkrivaju samo kako se zove Amber. “Svima govori da mu je to nova djevojka, iako nije bio stidljiv prilikom flerta s drugim djevojkama”, otkriva bliski izvor.

KOMENTARI