instant fap
NaslovnicaSport

“Barcelona zaslužuje više poštovanja”

“Barcelona zaslužuje više poštovanja”

Nakon poraza u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka od Chelseaja, te onog najbolnijeg u El Clasicu, sve se češće mogu ćuti priče da se primakao kraj dominacije Barcelone, a igrači Barce o tome ne žele ni čuti.

Stoper Barcelone, Gerard Pique je nezadovoljan što nakon poraza u El Clasicu većina javnosti misli da je to kraj velike serije Barcelone kao nepobjedive ekipe koja igra najljepši fudbal.

“Jednostavno je reći da je ovo kraj jednog ciklusa. Tim koji je osvojio toliko naslova zaslužuje više kredita. Jednostavno je reći da je kraj, ali smo osvojili dosta trofeja i zaslužujemo više poštovanja. Ne vjerujem da naši navijači sumnjaju u ovu momčad. Dali smo puno i ljudi shvataju da možemo izgubiti ako su naši protivnici jako dobri, ali sam siguran da će Camp Nou biti pun i da će svi stati iza momčadi. Navijačka skupina Cule ima pesimističnu tradiciju, ali mi imamo veliku šansu plasirati se u još jedno finale i moramo cijeniti taj dragocjeni trenutak.”

Predvodnika napada Chelseaja, Didiera Drogbu jako cijeni te očekuje veoma težak zadatak ako obojica budu u sastavima večeras:

“Suprotstavio sam se Drogbi puno puta. Zadnji put bilo je to, sjećam se, u polufinalu Lige prvaka 2009. On je jedan od najboljih napadača koje sam vidio. Bit će to teška borba ako se sretnemo.”

Barcin stoper dodaje da moraju igrati svoju igru, te da će veliki posjed lopte na strani Barcelone biti ključan:

“Mi moramo biti svoji, moramo kontrolisati loptu 90 minuta i na kraju ćemo imati svoje šanse. Ne znam hoćemo li zabiti, ali moramo stvarati šanse. Ako budemo imali 70 posto posjeda lopte i kontrolu utakmice, imat ćemo veliku priliku za plasman u finale. Iako, Chelsea je jako snažan, jako kompetetivan i uvijek se teško sudariti s igračima poput Lamparda i Drogbe. Oni znaju što rade”, zaključio je Pique.

KOMENTARI