instant fap

Bayern za 1,2 miliona eura doveo 15-godišnjeg talenta

Bayern za 1,2 miliona eura doveo 15-godišnjeg talenta

Naime, bavarski tim je dogovorio sve s danskim Midtjyllandom oko dolaska jednog od najvećih talenata u Danskoj, Jonathana Asp Jensena i to, prema pisanju Bilda, za 1,2 miliona eura.

Ovaj dječak, koji već igra za omladince spomenutog danskog kluba, sutra će napuniti 16 godina, a za U16 reprezentaciju Danske odigrao je već četiri utakmice i postigao tri gola.

Dječak rođen 2006. godine po vokaciji je centralni veznjak i bit će zanimljivo vidjeti hoće li i kada zaigrati i za prvi tim njemačkog velikana.

Bayern ozvaničio produžetak saradnje s Comanom

Minhenski Bayern potvrdio je prije nekoliko dana produžetak saradnje s francuskim fudbalerom Kingsleyjem Comanom.

Ovaj 25-godišnji krilni fudbaler prihvatio je ponudu bavarskog velikana za produženje saradnje i klub je zvanično potvrdio da je Coman potpisao novi ugovor do juna 2027. godine.

Coman će po novom ugovoru u Minhen zarađivati 15 miliona eura godišnje i nastavit će epizodu u ekipi u kojoj je od 2015. godine.

“Naš cilj je da ostanemo kompetitivni u vrh evropskog fudbala u narednim godinama. S produženim ugovorima Kingsleya, Kimmicha i Goretzke, napravili smo pravi put ka tome”, rekao je Hasan Salihamidžić i dodao je:

“Kingsley je već ispisao historiju golom u finalu Lige prvaka 2020. godine. Sad ima priliku da napravi još više. Bitan je faktor za budućnost i jedan od najvećih svjetskih napadačkih talenata”.

KOMENTARI