instant fap

Benjamin Ključanin drugi puta u sezoni vodi Podgrmeč

Benjamin Ključanin drugi puta u sezoni vodi Podgrmeč

Nakon što je  izvršena prozivka igrača, a po izuzetno hladnom vremenu i visokom snijegu na Gradskom stadionu odrađen je i prvi trening kojem je prisusvovalo 20 igrača, Benjamin Ključanin je i službeno drugi puta u sezoni postao trenerom Podgrmeča.

Ono što se se nagađalo u posljednih nekoliko dana, nakon što su i  pripreme kasnile, dobilo je službenu potvrdu na prvom treningu. Iako je početkom sezone Ključanin vodio Podgrmeč u posljednih nekoliko utakmice pred zimsku pauzu, tim je preuzeo njegov pomoćnik.

Unatoč svim problemima u i oko kluba, Ključanin ističe da je ispred nas je još 15 kola proljetnog dijela prvenstva i očekuje nas još veliki broj teških utakmica. Ako želimo da zadržimo prvoligaški status mislim da moramo za 30 do 40 posto biti jači ove godine. Svi klubovi koji su u zoni ispadanja se pojačavaju i ozbiljno se pripremaju kako ne bi napustili društvo najboljih. Ako želimo da zadržimo prvoligaški status moramo biti jači, moramo se uozbiljiti, moramo sve podrediti tom cilju, a to je da budemo stabilan prvoligaš.

Drugi dio takmičarske sezone Prve lige FBiH počinje 02. marta, a Podgrmeč u prvoj utakmici ide na teško gostovanje kod Rudara u Kakanj.

KOMENTARI