instant fap

Beno bi bio ponosan, Arman Ključanin oduševljava nogometne stručnjake

Beno bi bio ponosan, Arman Ključanin  oduševljava nogometne stručnjake

Arman Ključanin oduševljava nogometne stručnjake svojom igrom i predviđaju mu blistavu nogometnu karijeru ako nastavi da radom i treninzima usavršava svoj prirodni talenat. Ključanin je prve nogometne korake počeo u NK Podgrmeč Sanski Most, a već godinu dana trenira i igra za FC Dechsendorf.

Arman je talenat za fudbal naslijedio od oca Benjamina Ključanina, nedavno preminulog poznatog i priznatog nogometnog stručnjaka, tako da ne sumnjamo da će se za Armana još čuti i da će nastaviti pravcem koji je započeo njegov otac.

Mada je napravio opravdanu pauzu od petnaest dana u trenažnom procesu na njegovoj igri se ne može primjetiti izostanak sa zelenog travnjaka.

Velika želja za igrom i upornost u borbi za loptom su izraženije prilikom treninga i utakmica. Na nedavno održanom nogometnom turniru za mlađe kategorije održanom u Erlangenu jednoglasno je proglašen za najboljeg igrača turnira. Već su njegovu igru zapazili i sportski stručnjaci iz protivničkih ekipa te mu čestitali uz konstataciju da je najbolji i da se ne sjećaju kad su posljednji put vidjeli takav talenat i potencijal u njegovom uzrastu.

Mi Armanu Ključaninu možemo samo čestitati na uspjehu te poželjeti da nastavi sa treninzima i većim napredkom u karijeri.

KOMENTARI