instant fap

Benzema i Ribery u zatvor zbog maloljetne prostitutke?

Iako je u novembru prošle godine Francusko državno tužilaštvo odustalo od optužbe protiv veznjaka Bayerna i napadača Real Madrida, ustanovivši kako dvojac nije mogao znati stvarnu dob prostitutke Zahije Dehar, u utorak je francuski istražni sudac naredio pokretanje sudskog procesa protiv spomenutih nogometaša.

Podsjetimo, Ribery i Benzema su seksualne usluge maloljetne prostitutke navodno koristili više puta tijekom 2009. godine. Zahia je tada imala 16 godina. Protiv dvojice je francuskih reprezentativaca Državno tužilaštvo otvorilo istragu u proljeće 2010. godine. Iako se činilo da su se riješili briga, sada im ponovno prijeti osuđujuća presuda koja im, prema važećem francuskom zakonu, može donijeti do tri godine zatvora i 45.000 eura novčane kazne.

“Odluka o ponovnom otvaranju slučaja je iznenađujuća i nepravedna. Kako zbog toga što je Državno tužilaštvo odustalo od tužbe, tako i zbog činjenice da je Zahia cijelo vrijeme tvrdila da moj klijent nije znao njezinu dob u vrijeme spornih događaja”, rekla je za RMC Riberyjeva odvjetnica Sophie Bottai.

KOMENTARI