instant fap

Benzema optužen za ucjenu Valbuene, prijeti mu sedam godina zatvora!

Benzema optužen za ucjenu Valbuene, prijeti mu sedam godina zatvora!

Igrač Real Madrida će se naći pod službenom istragom francuskog pravosuđa jer je sudjelovao u ucjenjivanju Mathieua Valbuene snimkom seksa

Karim Benzema će se naći pod formalnom istragom francuskog pravosuđa nakon priznanja da je sudjelovao u ucjenjivanju Mathieua Valbuene, svog suigrača iz reprezentacije i igrača Lyona.

Benzema je priveden u Parizu u srijedu navečer, noć je proveo u pritvoru, a sudac istrage je u četvrtak odlučio da će protiv najpoznatijeg francuskog nogometaša biti provedena i službena istraga. Uz to, odlučeno je da nogometaš tijekom istrage ne smije komunicirati s Valbuenom. Potvrdi li se da je Benzema iznuđivao Valbuenu, prijeti mu maksimalnih sedam godina zatvora i 100.000 eura kazne.

Benzema je u priveden zbog umiješanosti u ucjenu Valbuene snimkom seksa samo mjesec dana nakonDjibrila Cissea, a uz njih su pod istragom još tri osobe.

AFP tvrdi da je Benzema na ispitivanju rekao da je prišao Valbueni i rekao mu za snimku seksa, ali u ime svog prijatelja iz djetinjstva . To se dogodilo tijekom treninga francuske reprezentacije početkom listopada, a uoči utakmica s Armenijom i Danskom.

Nije poznato je li igrač Reala svom sunarodnjaku želio dati prijateljski savjet ili je na njega želio izvršiti pritisak kako bi platio ucjenjivačima.

“Benzema nije sudjelovao u ničemu za što je optužen, nikakve ucjene i iznuđivanja. Ove stvari nemaju smisla. Ovo je tek početak slučaja, to nije dokaz da je odgovoran za to”, rekao je Benzemin odvjetnikSylvain Cormier.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da Benzema sudjeluje u seks skandalu. Prošle je godine oslobođen optužbi da je s Franckom Riberyjem 2011. godine koristio usluge maloljetne prostitutke.

KOMENTARI