instant fap

BEŠIREVIĆ (Hasib) RASIM

BEŠIREVIĆ (Hasib) RASIM

Dženaza namaz će se klanjati u ponedjeljak 01.03.2021. godine u 15:00 sati poslije ikindije namaza ispred Hamzibegove džamije u Sanskom Mostu. Ukop će se obaviti na Hamzibegovom mezarju u Mahali.

Ožalošćeni: Supruga Mubera sa kćerkama Raniom i Maylom, majka Enisa i otac Hasib, sestra Senka i zet Jasmin sa kćerkama Esmom i Lamijom, amidža Ale sa porodicom, tetka Safa sa porodicom, dajdže Enes, Hajrudin i Dževad sa porodicama, punica Mejra i punac Omer, svastika Hakima, šura Mirsad, te porodice Beširević, Delić, Helać, Durmišević, Jakupović, Krupić i Seferović te ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije.

Kažu da vrijeme liječi rane, ali zapravo nauči čovjek živjeti s tom boli, s osjećajem nedostajanja, praznine i onom mučnom tišinom – bez tvog glasa, osmijeha i dodira.

Snagu nam daješ za sve što je prošlo i za sve što će doći, ali naša ljubav prema tebi nikada neće proći.

Hvala na svakoj riječi, djelu, na svemu što si nas naučio. Vrijeme prolazi, ali nikada izbrisati neće tvoju dobrotu i ljubav.

Po dobru ćemo te pamtiti, sa ponosom spominjati i u našim srcima zauvijek čuvati. Neka ti dragi Allah dz.s. podari lijepi dženet i vječni rahmet.

KOMENTARI