instant fap

Beskućnici vratili policiji torbu sa 10.000 dolara koju su pronašli na ulici

Jedan par beskućnika vratio je policiji torbu sa 20.000 brazilskih reala, ili 10.000 dolara, koju su pronašli na ulici u Sao Paolu, najvećem gradu u Brazilu, rekli su zvaničnici.

Ovaj par, koji četiri mjeseca živi ispod mosta u istočnom dijelu Sao Paola i izdržava se prodajom smeća za reciklažu, prišao je pripadniku obezbjeđenja i zatražio da zovne policiju da prijave šta su pronašli.

Oni su rekli da su spavali kada su čuli alarm, navjerovatnije iz obližnje prodavnice, i prišli da vide o čemu se radi, javila je televizija “Fox news” za područje Latinske Amerike.

Oni su vidjeli torbu sa novcem u blizini autobuske stanice na glavnoj saobraćajnici u istočnom dijelu grada.
Rehanijel Silva Santoš (36) rekao je da je prva stvar na koju je pomislio kada je vidio novac u torbi da pozove policiju.

Muškarac, koji dnevno zaradi oko 15 reala ili 7,50 dolara za skupljanje smeća za reciklažu, rekao je da jedino želi da ga njegova majka, koja živi u sjevernoj državi Maranao, vidi na televiziji.

“Moja majka me je naučila da ne smijem da kradem i da uvijek kažem policiji ako neko radi nešto nezakonito. Ako me ona vidi na televiziji ona će znati da je njen sin jedan od najpoštenijih ljudi na svijetu”, rekao je on.
Policija je saopštila da je osim novca u torbi pronađen veliki broj računa i  porudžbina i utvrdila su da se radi o novcu ukradenom prošle sedmice iz jednog japanskog restorana.

Santoš je rekao da je došao u Sao Paolo prije 16 godina iz države Maranao da radi kao građevinski radnik i da je odlučio da živi na ulici nakon što je izgubio posao i razveo se od tadašnje supruge, sa kojom ima sina.
Svoju sadašnju partnerku Sandru Reinu Domingez, sa kojom živi oko četiri mjeseca, upoznao je na ulici.

Policijci koji su došli na lice mjesta rekli su da do sada nikad nisu imali sličan slučaj u svojoj karijeri  i priznali da su bili zaprepašteni kada im je Santoš pokazao novac i objasnio im situaciju.

KOMENTARI