instant fap

Bevanda i Yamazaki o političkoj situaciji u Bih

Bevanda je zahvalio veleposlaniku na pomoći

Predsjedatelj Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda i veleposlanik Japana u BiH Hideo Yamazaki razgovarali su danas u Sarajevu o trenutnoj političkoj situaciji u BiH.
Bevanda je zahvalio veleposlaniku na pomoći koju je Japan od 1996. davao BiH. Na taj je način ova država postala najveći donator u obnovi BiH.

On je upoznao veleposlanika s nastojanjima BiH da krene ka euroatlantskim integracijama čime bi se otvorile mogućnosti za dolazak ozbiljnih i kvalitetnih investitora.

Yamazaki je rekao da će Japan, kao i do sada, davati punu potporu BiH na tom putu i da će poticati procese koji će osigurati bolju perspektivu za sve građane. Izrazio je nadu da će u idućem razdoblju doći do poboljšanja cjelokupne političke i ekonomske situacije na prostoru cijele države što će u budućnosti osigurati povezivanje gospodarstvenika iz dvije zemlje, kao i veći dolazak japanskih turista u BiH.

Bevanda i Yamazaki su izrazili zadovoljstvo jako dobrim bilateralnim odnosima dviju država i istaknuli poseban značaj unaprjeđenja procesa dijaloga u regiji, za koji smatraju da je veoma značajan na putu BiH k Europskoj uniji, saopćeno je iz Vijeća ministara BiH.

KOMENTARI