Bh. šminkerica Elena Šehovac osvojila treće mjesto na svjetskom takmičenju u šminkanju

HomeVijestiBiH

Bh. šminkerica Elena Šehovac osvojila treće mjesto na svjetskom takmičenju u šminkanju

Viralni hit: Kako je jedan turski pilot poželio sretan Dan nezavisnosti BiH

 

Bh. šminkerica Elena Šehovac učestvovala je na ovogodišnjem svjetskom takmičenju iz permanentne šminke u Turskoj, ostvarivši tom prilikom sjajan rezultat ispred Bosne i Hercegovine.

Naime, Elena je na događaju Wulop 2022, na kojem je ove godine bilo preko 40 zemalja učesnica, predstavljala našu zemlju, ostvarivši visoko treće mjesto.

Iako je konkurencija bila velika, a radove takmičara ocjenjivalo preko 40 sudija, Elena je zablistala pri samom vrhu.

Sreću zbog svog postignuća nije skrivala ni na društvenim mrežama, gdje je opisala djelić svojih osjećanja nakon nevjerovatnog iskustva.

“Trema u sali se mogla rezati nožem. Moj cilj je ove godine bio da budem među prvih 10, bila bih ponosna na sebe. Znala sam nekako da ne možemo ući u prvih troje, pored zemalja koje godinama nose ta pobjednička mjesta. I, hvala Bogu, nisam bila u pravu” 40 sudija su prepoznali moj talenat i svrstali me u sami vrh našeg posla! Stajala sam na bini rame uz rame sa zemljama koje godinama nose pobjede”, napisala je sretna Emina uz fotografije sa dodjele nagrada.

Elena je poručila da je prisustvovati ovakvom svjetskom događaju, s peharom u rukama, nešto nevjerovatno, a ispod njene objave nizale su se brojne čestitke i pohvale.

Inače, Elena je prije par godina u Istočnom Sarajevu otvorila svoj centar za uljepšavanje, gdje damama nudi usluge za njegovan i lijep izgled.

Između ostalog, riječ je o uslugama vrhunskog manikira i pedikira, oblikovanja obrva, japanskog iscrtavanja obrva, svilenih trepavica, te šminkanja za sve prilike.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0