instant fap

BiH / Novogodišnja čestitka Š. Džaferovića: U 2019. radovat ćemo se novim uspjesima

BiH / Novogodišnja čestitka Š. Džaferovića: U 2019. radovat ćemo se novim uspjesima

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović uputio čestitku građanima Bosne i Hercegovine u povodu Nove godine

“Iza nas je godina puna teških izazova i političkih tenzija, ali su, unatoč tome, napravljeni snažni reformski pomaci, naročito u oblasti ekonomije. Pozitivne trendove i još snažniji ekonomski zamah moramo nastaviti i u godini pred nama, posvećujući posebnu pažnju mladim ljudima.

Bosna i Hercegovina je snažnije pokrenuta na svom evropskom i putu u NATO, čemu su posvjedočile pozitivne vijesti koje su nam stigle na samom kraju ove godine iz Bruxellesa.

S pravom možemo očekivati da u 2019. godini, uz podršku naših međunarodnih partnera, dodatno ubrzamo naš put ka euroatlantskim integracijama.

U godini koja se bliži kraju zajedno smo se radovali uspjesima naših sportista, privrednika, umjetnika. Vjerujem da ćemo imati razloga da se i u 2019. godini radujemo novim uspjesima.

Naša je obaveza da zajedno nastavimo svaki dan predano raditi kako bismo osigurali jednaka prava svakom čovjeku i omogućili perspektivu i šansu mladim generacijama da grade budućnost u Bosni i Hercegovini.

Svim građankama i građanima Bosne i Hercegovine, u zemlji i inozemstvu, želim puno zdravlja, sreće i uspjeha u novoj 2019. godini”, stoji u novogodišnjoj čestitki Šefika Džaferovića.

KOMENTARI