instant fap

Bihać se crveni od stida

OO SDA Bihać u svom saopćenju navodi kako se čude licemjerstvu  SDP-a, a u vezi s navodnom devastacijom plakata i bilborda njihove političke partije.

Povodom ovog problema OO SDA Bihać je uputio  nadležnim institucijama  dokumentaciju i dokaze o načinu kako radi SDP te se nadaju da će biti poduzete konkretne mjere protiv ove partije.

U istom saopćenju navodi se da je u Mjesnoj zajednici „Izačić“ uništeno  više bilborda SDA, te da postoje dokazi da zeleni kombi „Komrada“ svaku večer uništava plakate SDA.

Istina je da SDP ima više plakata nego sve druge stranke zajedno i da se Bihać zbog toga crveni od stida, ali je isto tako izvjesno da plakati ne pobjeđuju jer je narod već odlučio koga će podržati, stoji u saopćenju OO SDA Bihać.

Također, OO SDA Bihać  povodom učestalih dezinformacija i poluistina o centralnom predizbornom skupu SDA želi obavijestiti javnost da se odriče dijela marketinške promocije u iznosu od oko 10.000 KM u korist asfaltiranja dvorišta džematske kuće u Srbljanima. Već godinama SDP obećava da će riješiti ovaj problem i ništa od toga kao i od svega ostalog što su obećavali nije ispunjeno.

Naglašavamo da svoju kampanju finansiramo sami, prilozima članova i simpatizera stranke, te da smo i do sada u granicama svojih mogućnosti pomagali najugroženijim kategorijama, što ćemo i dalje činiti, stoji u saopćenju OO SDA BIhać.

KOMENTARI