instant fap

Bišćanka proglašena najboljom studenticom na Univerzitetu u Turskoj

Bišćanka proglašena najboljom studenticom na Univerzitetu u Turskoj

Bišćanka Amina Majetić postala je doktor medicine i proglašena je najboljim studentom Univerziteta u Turskoj što je velika čast.

Svoju radost podijelila je s najbližim, a posebno dirljivu poruku poslala je svojoj nastavnici Mejasi Dupanović, inače dugogodišnjoj aktivistici ekološkog udruženja „Unski smaragdi“.

U nastavku prenosimo cjelokupnu poruku koju je Majtić poslala:

image

Amina je postala doktor medicine/ Jajce-online
– Draga moja prva nastavnice,

želim da Vas od srca pozdravim i kažem Vam da ste mnogo poželjeni. Posebno ovih dana, mnogo mislim na Vas, jer se nalazim na jednoj, iznimno važnoj raskrsnici mog života. Htjela sam da sa Vama, mojom prvom učiteljicom, osobom s kojom sam otkrila sebe, naučila da vjerujem u sebe i zakoračim u svijet bez straha, podijelim svoju radost i javim Vam da sam dobila titulu doktora medicine, uz koju sam dobila i nagradu najboljeg studenta na mom Univerzitetu u Turskoj. Sve te titule podsjetile su me na moje prve korake i osobu koja je obilježila moje djetinjstvo, a to ste Vi. Hvala Vam za sav vaš trud i strpljenje, za svu podršku koju ste mi davali i nakon završenog osnovnog školovanja, pa sve do mog odlaska na fakultet, jako, jako daleko.Vjerujte mi , tokom ceremonije i proglašenja, iako ne fizički, bili ste uz mene i moje roditelje u našim mislima i srcima. Spomenuli smo Vas na stotine puta. Šaljem Vam i nekoliko fotografija, a uz njih i mnogo zagrljaja i poljubaca. Vaša mala Amina Majetić.

Dupanović je priznala da ju je Aminina poruka obradovala i rasplakala, piše Jajce-online.

KOMENTARI