instant fap

Bivši reprezentativac, legenda, patriota: Ljuti Krajišnici predložili kandidata za selektora

Bivši reprezentativac, legenda, patriota: Ljuti Krajišnici predložili kandidata za selektora

Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH, Komisija koju je imenovala fudbalska vlada, FSRS, mediji, navijači. Svako posljednjih dana ima svog kandidata za selektora Bosne i Hercegovine.

Zasad kao najozbiljniji kandidati za nasljednika Mehmeda Baždarevića su Meho Kodro i Amar Osim. Međutim, ni jedan od njih dvojice na jučerašnjoj sjednici u Zenici nije dobio potrebnu podršku.

Izbor selektora je prolongiran. Moguće je do početka narednog mjeseca, a do tada će sigurno isplivati još mnogo imena. Krenuli su već danas iz FSRS, koji formalno-pravno i ne može predlagati kandidate.

Svog favorita ima i navijačka grupa “Ljuti krajišnici”. Njhov izbor je Vlatko Glavaš.

– Naš izbor je Vlatko Glavaš. Nekadašnji bh. reprezentativac, legenda, patriota. Kao igrač od 1995. godine, pa kao trener od 2002. do 2007. godine, i sada evo, kao navijač i neko ko prije svega, voli svoju domovinu Bosnu i Hercegovinu. Vlatko Glavaš simbol je jednog vremena, idol svih Bosanaca i Hercegovaca. U teška ratna vremena učestvovao u stvaranju naše reprezentacije, i ako je bilo ogromnih pritisaka na njegovu porodicu, prijatelje, drugove nikad se nije uplašio niti ustuknuo – poručili su, između ostalog, Ljuti krajišnici.

KOMENTARI