instant fap

Bočno parkiranje, noćna mora: Šokirala se postupkom žene koja joj je pomogla

Bočno parkiranje, noćna mora: Šokirala se postupkom žene koja joj je pomogla

Bočno parkiranje za mnoge je nemoguća misija, a posebno se s njim namučila jedna vozačica koja se pokušala bočno parkirati na cesti između dva automobila.

Žena u Volkswagen Passatu razveselila se kada je ugledala slobodno mjesto za parkiranje, ali nije ni slutila da će joj to postati vrlo težak zadatak. Nakon nekoliko pokušaja, u jednom je trenutku izašla iz vozila kako bi izmjerila stane li njen automobil uopšte na mjesto gdje se pokušava parkirati. Kada se u to uvjerila, ponovno je pokušala parkirati, ali opet bezuspješno.

U tom trenutku prišla joj je druga žena i odlučila joj pomoći. Žena je navodila vozačicu kako da parkira pa je kraju u tome i uspjela. Kada se parkirala, vozačica je izašla iz automobila i srdačno zagrlila ženu koja joj je pomogla.

U tom trenutku uslijedio je šok. Žena je sjela u automobil iza kojeg se vozačica prethodno parkirala i odvezla se te ostavila puno veći prostor za parkiranje.Vozačica Passata samo joj je zbunjeno mahnula dok je ova prolazila svojim automobilom kraj nje.

Video je pregledan više od 1,6 milionaputa, a mnogi su se zapitali kako je vozačica uopše dobila vozačku dozvolu

KOMENTARI