instant fap

Bolt: U Rio de Janeiru bih mogao skakati u dalj

Čak ni nakon odbrane zlatnih medalja na 100 i 200 metara, Usain Bolt ne razmišlja o olimpijskom umirovljenju. Bolt već planira svoj nastup na Olimpijadi u Rio de Janieru 2016. godine te kako sam kaže želi da se okuša i u skoku u dalj.

Bolt je kazao da bi želio biti poput velikog Jessea Owensa koji je u karijeri osvojio zlatne medalje na 100, 200, 4×100 metara i u skoku u dalj, istina sve na istim Olimpijskim igrama, 1936. u Berlinu.

“Da nisam ja, definitivno bih volio biti Jesse Owens. Skok u dalj je nešto što sam oduvijek želio isprobati. Posljednje sam tri godine ponavljao da želim postati legenda i u Londonu mi je to uspjelo. Sada moram razmisliti o tome što je sljedeće, što želim raditi, što je moj idući cilj. Moram pronaći nešto što će me istinski motivisati” istakao je Jamajčanin te je dodao na kraju:
“Još uvijek ne znam što želim raditi nakon ovoga, hoću li nastaviti trčati 100 ili 200 metara ili ću pokušati nešto novo. Ponoviti trostruki naslov u sprintu u Rio de Janeiru će biti teška misija budući da ću tada imati 30 godina. Ipak, još uvijek nisam spreman za povlačenje. Volim ovaj sport i tek kad napunim 30 godina, razmišljat ću o odlasku”.

KOMENTARI