instant fap

Brad Pitt se ljubi sa Turkinjom!

U “Sulejmanu Veličanstvenom” partnerica holivudskom glumcu biće atraktivna Fahrije Evdžen iz serije “Kad lišće pada”.

Sasvim je izvjesno da će Brad Pitt sljedeće sedmice potpisati ekskluzivni ugovor sa jednom od najvećih turskih producentskih kuća, i to za ulogu u seriji “Sulejman Veličanstveni“.
Holivudski megastar će glumiti jednog od balkanskih vojskovođa, koji će biti u ljubavi sa Fahrije Evdžen, poznatoj po ulozi Nedžle Tekin iz serije “Kad lišće pada”.

– Ljubav vojskovođe i njegove drage biće toliko jaka da će zasjeniti čak i romansu Sulejmana i Hurem, koja je dala pečat već emitovanim epizodama – otkrio je medijima u Turskoj izvor iz ekipe koja realizuje popularnu seriju.

Brad će po epizodi uzeti dva miliona eura, a u koliko nastavaka će se pojaviti, biće precizirano ugovorom. Kako će scene u kojima se će se pojavljivati Brad i Fehrije obilovati ljubavnim scenama, sočnim poljupcima i zagrljajima, možemo samo pretpostaviti kako će na sve to reagovati Angelina, poznata po svojim ljubomornim ispadima. Jeste da je ona profi glumica i da je sve to u filmskom svijetu sasvim normalna pojava, ali je mlada turska glumica izuzetno privlačna… A glumci znaju da se na snimanjima i te kako zbliže.

KOMENTARI