instant fap

BRAVO SEMIRE Besplatna fiskalizacija novim firmama u Sanskom Mostu

BRAVO SEMIRE Besplatna fiskalizacija novim firmama u Sanskom Mostu

Da se može uspjeti i u BiH, dokazuje Semir Alagić, mladi poduzetnik iz Sanskog Mosta, koji je pokrenuo vlastiti biznis u rodnom gradu.

Semir je u novembru 2020 u jeku pandemije odlučio da pokrene svoj biznis, d.o.o. SM Solution. Na ovaj korak se odlučio iz razloga što je prepoznao potencijal tržišta u našem gradu i priliku da se dokaže u poslovnom svijetu kao mlada osoba koja ne želi da svoj život provede u drugim državama.

SM Solution je ovlašteni distributer i servis Tring fiskalnih sistema i uređaja. Za ovo kratko vrijeme mnoge kompanije u našem gradu su prepoznale kvalitet usluge koju nudi SM Solution. Pored fiskalnih sistema, SM Solution se bavi prodajom IT opreme, printera i tonera, uslugama računarskih i mrežnih rješenja kao i audio, video i foto produkcijom i web dizajnom.

U ovom nepovoljnom vremenu u kojem se nalazimo SM Solution na čelu sa Semirom je odlučio da ohrabri i ostale buduće poduzetnike tako što će besplatno obaviti usluge fiskalizacije novim firmama u Sanskom Mostu. 

Ovaj gest jeste možda simboličan ali itekako daje vjetar u leđa ako znamo da je podrška od lokalnih institucija jako mala ili nikakva, kao što se i sam uvjerio.

Sve informacije za fiskalne sisteme i uređaje možete dobiti na sljedeće brojeve: 037 831 765, 063 236 937 ili na e-mail: [email protected], www.smsolution.ba

KOMENTARI