BRAVO SILVIJA Sanski Most bogatiji za UEFINOG trenera

Homeinmedia danas

BRAVO SILVIJA Sanski Most bogatiji za UEFINOG trenera

Putnica iz BiH autobusom pokušala ući u Njemačku sa pozitivnim PCR testom

U Sarajevu je okončan program za dobijanje UEFA C licence koje organizuje Nogometni savez BiH.

Ipak jedna osoba je posebno skrenula pažnju. Riječ je o našoj Silviji Sekačić, koja je uspješno savladala i završila program za dobijanje C licence.

Svaki uspjeh je težak i svaki put do uspjeha ima svojih uspona i padova. Moj pad se desio krajem januara ove godine kada sam zadobila težu povredu koljena koja je bila popraćena drugom operacijom istog. Operacija se desila u aprilu, a ja sam se na teren vratila pet mjeseci nakon toga.

Tih pet mjeseci sam se trudila da svaki dan uradim nešto više i bolje za svoju karijeru, te sam se i odlučila na korak da steknem UEFA C licencu.

Tokom mog oporavka nisam odustajala od svakodnevnih treninga koji su mi jako pomogli da što prije i što bolje opravdam svoje ime na terenu koje sam godinama gradila.

Svaki uspjeh kruniše ogroman broj sati pripreme i svaki taj uspjeh mi daje još veći vjetar u leđa kako bih postigla mnogo više. 

Nadam se da će ovaj mali dio iz moje biografije biti podsticaj svim mladim ljudima da ne odustaju od svojih snova i da mi iz male sredine možemo itekako napredovati.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0