instant fap

Brazilski nogometni savez krivi Rafaela za poraz u olimpijskom finalu

Dan nakon trećeg poraza brazilske nogometne reprezentacije u finalima olimpijskih igara, Brazilski savez učinio je pomalo neobičan potez i izdao priopćenje u kojem je izdvojio desnog beka Manchester Uniteda Rafaela Silvu kao krivca za finalni poraz od Meksika.

Podsjećamo, Brazil je u subotnjem finalu poražen od Meksika 2-1, a prvi su gol Meksikanci zabili već nakon 29 sekundi nakon pogrešnog dodavanja Rafeala duboko na njihovoj polovici.

Od katastrofalnog starta nisu se Brazilci uspjeli oporaviti, a vodstvo Meksika je u 75. minuti svojim drugim golom udvostručio Oribe Peralta. Sve što je sastav Mane Menezesa uspio napraviti bilo je postići počasni gol preko Hulka u prvoj minuti sudačke nadoknade, prenosi nogometni-magazin.

“Desni bek Rafael napravio je pogrešku koja je dovela do prvog meksičkog gola u olimpijskom nogometnom finalu na Igrama u Londonu. To se ne može poreći. Međutim, s obzirom na njegove vještine i odlučnost, mladog igrača s brojem 2 ne može se “obilježiti” zbog te pogreške. Pogreške su tu da se ispravljaju. Rafael to zna. Kasnije, kada će se stvari smiriti, sigurno će pogledati svoju pogrešku i iz nje učiti. Kako kaže poslovica, griješiti je ljudski i svi učimo iz vlastitih pogrešaka”, stoji u priopćenju Brazilskog nogometnog saveza.

KOMENTARI