instant fap

Budimo njihova “Nada”

Budimo njihova “Nada”

„Ko nekad u osam“ tradicionalni novogodišnji humanitarni koncert održaće se u četvrtak , 27.12.2018.godine u Starom hotelu –Zlatna dolina “Asi” sa početkom u 20 sati.

Ovaj već tradicionalni zabavni događaj organizuju sanski muzičari pod sloganom „Raja za raju“ za podršku projektu djeci sa posebnim potrebama „Nada“ Sanski Most.

Tako će i ove godine sav prihod ostvaren od prodaje ulaznica ili kroz razne vidove sponzorstva biti namjenjen pomoći i finansiranju ovog projekta koji se realizira u sklopu nevladine organizacije Fondacija „AWO Domovinska bašta“.

Koncert treba da posluži i kao prilika da javnost bude upoznata s pomenutim projektom koji je jedini takve vrste u Sanskom Mostu posvećen djeci s posebnim potrebama i koji već dugi niz godina s uspjehom vodi socijalna radnica Amela Omić.

Svih ovih godina nastupali su lokalni bendovi DIHTUNZI, NOLIMIT NOW , FAUST i UNLUCKY SHAMROCK , Amir Kazić LEO, MAX KUNIK, HOR HARMONIJA, HOR MELODY, HOR GIMNAZIJA i mladi samostalni zabavljači Irma, Jasmina, Ammar I Arijan; Nezaobilazni Alen, Arijan, Damir i Dženan, zatim Semir Alagić, Lejla i Jasmina, trio Faza 69, te rock bendovi Carpe Diem, Rupa u neznanju i Grand illusion; Gimnazija Orkestra, Ivona, Second plan, Semir Alagić, Hamza, Jasmina i Muhamed, Grand illusion, Armagedon, Žiranti , Irma Osmančević, Jasmin Omić , Džejlana Čaušević, te bendovi Perspektiva , Mahmurni ljudi i mnogi drugi izvođači .

Novinar Edin Aganović Aga i bend Dihtunzi su idejni tvorci ovog jedinstvenog muzičkog događaja u Sanskom Mostu pod sloganom “Raja za raju”.

Na početku koncerta prigodnim programom će se predstaviti i mališani iz centra „Nada“, te njihovi prijatelji iz dječijeg hora „Melodi.
Kao i ranijih godina generalni pokrovitelj humanitarnog koncerta „Ko nekad u osam“ je Općina Sanski Most, a kroz razne vidove ovaj događaj pomože nekoliko preduzeća i organizacija, kao i sanski privrednici.

Sponzortvo je ponovo prihvatila i Bihaćka pivovara tako da će se i ovoga puta sva pića prodavati po pristupačnim cijenama.

Treba reći, da su prošli koncerti u potpunosti opravdala očekivanja. Veliki broj obožavaoca pop i rok muzike su uživali u dobroj svirci i zabavi.

Organizatori se nadaju da će i ovogodišnji koncert proći u odličnoj atmosferi, te da će posjeta i ovaj put biti dobra. Broj ulaznica je i ove godine biti ograničen i štampano se samo 300 komada po cijeni od tri konvertibilne marke.

KOMENTARI