instant fap

“Čak i ako ste milijarder, nikada ne pojedete više od jednog hljeba u jednom danu”

“Čak i ako ste milijarder, nikada ne pojedete više od jednog hljeba u jednom danu”

Khabib je tako ostao neprikosnoveni prvak lake kategorije UFC-a. Dagestanac je u cijeloj karijeri upisao 29 pobjeda, bez ijednog poraza i, pazite sad – samo dvije runde nije dobio.

Nakon što je u subotu slavio, Dagestanac je mnoge razočarao jer je najavio kraj svoje karijere u borilačkim sportovima. Odlučio je, kako je kazao, ostati u svom selu uz svoju majku, jer joj je dao obećanje nakon smrti oca.

I prije 15 dana je Khabib u intervjuu za ESPN nagovijestio kraj, ali niko ga nije shvatao ozbiljno i niko nije vjerovao da će to uraditi nakon borbe sa Gaethjeom.

“Kad dođe moje vrijeme, umrijet ću. Ali prije nego što dođe moje vrijeme, želim letjeti. Želim biti slobodan. Želim raditi sve što želim. Želim da provodim vrijeme sa porodicom, prijateljima, sa svojim ljudima. Želim da živim u svom selu. Ne želim stavljati neke lude ciljeve ispred sebe. Uskoro, vrlo brzo, mislim da će završiti moja karijera. Započet ću svoj život bez svih ovih intervjua, bez medijske pompe, teških treninga, odricanja i fokusiranja, borbi…”, poručio je Nurmagomedov.

“Dobit ću novi život. A za život mi ne treba previše. Čak i ako ste milijarder, nikada ne pojedete više od jednog hljeba u jednom danu”, dodao je.

Khabib je bio vidno emotivan nakon pobjede nad svojim rivalom na UFC 254. Čučnuo je na pod u oktogonu prije nego što je održao govor odajući počast svom ocu.

KOMENTARI