instant fap

ČETIRI NOVA HD KANALA U TELEMACH-U

ČETIRI NOVA HD KANALA U TELEMACH-U

QYOU, Trace Urban, iConcerts, Outdoor Channel

Telemach nastavlja s obogaćivanjem svoje programske sheme. Nakon Nove TV i Minimax kanala uvrštenih u decembru 2016. godine, D3 ponuda bogatija je za još četiri kanala visoke rezolucije: QYOU, Trace Urban, Concerts i Outdoor Channel.

Spomenuti kanali u Telemach programskoj shemi dostupni su korisnicima od 17. januara. Specijalizirani kanal QYOU prenosi zabavne Internet video klipove iz svih krajeva svijeta i aktivan je 24/7. QYOU je inspirativan, uzbudljiv i zabavan. Neotkriveni biseri s interneta i neprocjenjivi sportski i životni trenuci nalaze se na ovom zabavnom televizijskom kanalu koji emituje sadržaj interneta iz svih kutaka svijeta i to bez oglasa!

Kanal Trace Urban donosi najnovije hitove i vijesti za sve ljubitelje R & B i Hip-hop svjetske muzičke scene. Trace Urban spaja vrhunske urbane muzičke spotove spotove, ekskluzivne intervjue poznatih ličnosti i originalne informacije vezane za urbanu kulturu – muziku, modu, ples, sport i lifestyle. Novi kanal sa 100% muzikom uživo – iConcerts daje 100% svirku! Tokom 24/7 emituje koncerte najpoznatijih mega zvijezda, muzičkih legendi našeg vremena, DJ setove na otvorenim festivalima, mitske predstave, dokumentarce iz backstage-a i ekskluzivne intervjue snimljene diljem svijeta.

Novi kanal Outdoor Channel je dostupan u čak 35 miliona kućanstava širom svijeta, a od sada je dostupan i korisnicima Telemach-a. Vodi gledatelje kroz iskustva svjetski poznatih ličnosti. Hit emisije na novom HD kanalu su “Monster Fish”, koja predstavlja potragu za najvećim vodenim stvorenjima na planeti, zatim “Adventures Abroad”, koja nam donosi najnevjerovatnije priče iz svijeta lova, kao i “Savage Wild”, emisija koja vodi gledatelje kroz neke od najopasnijih mjesta na svijetu u potrazi za smrtonosnim predatorima. QYOU kanal dostupan je na poziciji 343, iConcerts na poziciji 344, Trace Urban na poziciji 341, a Outdoor Channel na poziciji 342.

KOMENTARI